Handelsbetingelser

Forretningsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra ByNana.

I det omfang der følger produktbeskrivelser og vejledninger med varen ved leverancen fra ByNana, er disse kun vejledende. Leveringstid og transport: ByNana har en leveringstid på 1-5 hverdage, men vi gør vores bedste for, at ekspedere og afsende ordren inden for 24 timer. Forsendelsen af varer foregår via Post Danmark. 

ByNana sender dine varer med Post Danmark, dine varer bliver sendt uden track & trace, prisen er kr. 29,- Hvis du ønsker track & trace er prisen Kr. 50,- incl. moms pr. forsendelse. 

Risikoen for varer købt hos ByNana, overgår til dig, som forbruger på leveringstidspunktet.

Pris og betaling:
Hos ByNana kan du bestille dine varer online og betale MobilePay.

Dine varer afsendes så snart vi har set din betaling.

Alle varepriser på ByNana er inklusiv 25 % moms. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, tryk- og billedfejl, udsolgte varer samt leveringssvigt.

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra ByNana, skal der gøres opmærksom på i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen eller manglen. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigst mulig kontakte ByNana. ByNana yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert anvendelse, ringe vedligeholdelse eller vold.

ByNana yder 14 dages fortrydelsesret og yderligere 14 dage til at sende varen retur, gældende fra den dag du modtager dine varer. Så i alt 30 dage til at sende varerne retur. Du kan som forbruger returnere varen, selvom varen er brugt. Du hæfter for evt. forringelse af varens værdi, hvis varen er brugt ud over det, som man kan prøve i en fysisk butik. Hvis varen er brugt, laver vi en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden kunde. En evt. værdiforringelse får du som køber ikke retur. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Af hensyn til tilbagebetaling skal du oplyse et bankregistrerings- og kontonummer, hvortil varebeløbet skal indbetales.

Ved køb på ByNana opbevarer vi kundens navn, adresse og e-mail i vores kundedatabase. Oplysningerne holdes strengt fortroligt og videregives naturligvis ikke til tredjepart. Personoplysninger vil straks blive slettet i det omfang du som kunde ønsker det.